» etusivu

Malleja 260

04.07.2024

Neljä eri kokoluokkaa ja erillisiä gallerioita. Mallien ulkoasu on "funktionaalinen", ja niitä on helppo muokata.

Perussivut

PIENEHKÖ SIVUSTO - Normaali, scrollattava perussivu, ulkoasussa lievähkö käsittely. Puolenkymmentä ruudullista materiaalia puolimetrisellä näytöllä katsottuna.

Rakenteessa 5-7 kuvaa ja muutama sata sanaa. Vain yksi sivu. Linkit voi asettaa myös rinnakkain. Helposti laajennettavissa mm. kuvagallerialla.

Perussivu22

Perussivu23

Perussivu26

Perussivu28

Perussivu30

Perussivu68

Perusgalleria12

Parallaxi

KESKIKOKOINEN SIVUSTO - Parallaxi-ilmiön elävöittämä moderni pitkä sivu, jossa on kymmenisen ruudullista materiaalia puolimetrisellä näytöllä katsottuna. Vain yksi, moniosainen sivu.

Tässä rakenteessa voi olla 5-20 kuvaa ja muutamasta sadasta tuhanteen sanaa. Helposti lyhennettävissä ja laajennettavissa.

Parallaxi34

Parallaxi42

Parallaxi45

Parallaxi48

Parallaxi54

Monisivuiset

LAAJA SIVUSTO - Monisivuinen sivusto, jossa on puolimetrisellä näytöllä katsottuna yli 15-25 ruudullista materiaalia useammalla sivulla käsittäen muutama kymmenen kuvaa sekä puolentoista tuhatta sanaa.

Esimerkeissä on puolenkymmentä sivua. Sivujen ja materiaalin määrä vapaasti valittavissa.

Monisivuinen16

Monisivuinen27

Monisivuinen80

Minisivut

PIENIÄ SIVUJA - Laajuus on käyntikortista aina parin ruudun sivustoon. Materiaalia voi olla yhdestä neljään kuvaan ja pari sataa sanaa. Tarvittaessa sivulle voidaan asentaa Googlen kartta.

Karsittujen ja laajojen minisivujen

Galleriat

ERILLISET GALLERIAT - Gallerioita voi liittää mihin tahansa sivumalliin. Ne pohjautuvat kuvien käyttöön, mutta voivat sisältää myös tekstiä. Kuva&teksti elementtien lukumäärä on vapaasti valittavissa; esimerkeissä on 5-10 elementtiä.

Galleria 1

Galleria 2

Galleria 3

Galleria 4

Kotisivupalvelu Jyrkinen
0400 556 182
seppo ät jyrkinen.fi
» yhteystiedot